·    El portaveu, José Abadías, recorda que la infraestructura evitaria nombrosos desplaçaments obligats en vehicle privat i dotaria de “una nova centralitat” a la ciutat

 

Rubí, dimarts 5 de juny del 2018. El Grup Parlamentari de Ciutadans (Cs) ha preguntat a la Generalitat per la situació de l’estació de Ferrocarrils prevista al polígon industrial de la Llana, que se situaria entre Rubí i Les Fonts de Terrassa. El portaveu del Grup Municipal de Cs a l’Ajuntament de Rubí, José Abadías, ha explicat que “s’ha demanat resposta escrita” per aclarir “tant si el Govern té prevista la construcció, com en quina fase es troba el projecte actualment”.

L’equipament, que es construirà al carrer Castell, està inclòs en el Pla Director d’Infraestructures de 2011-2020. La seva situació, a 1,749 Kms de l’estació de Rubí i a 3, 5 Kms de la de Les Fonts, respon a una antiga reivindicació com demostra que el ple municipal sol·licités l’obra per unanimitat en 2016. José Abadías ha afirmat que la infraestructura permetrà “evitar els desplaçaments obligats en vehicle privat des dels barris propers i les urbanitzacions del nord-est de la ciutat fins a l’actual estació”, a més de “dotar d’una nova centralitat a Rubí”.