Cs aconsegueix que el Parlament aprovi oferir la matriculació al Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances a l’institut J.V. Foix de Rubí

La portaveu d’Ensenyament de Cs critica que el Departament d’Ensenyament ha decidit no obrir matriculació mentre “hi ha més de 20 alumnes que volen cursar aquest cicle superior”

La portaveu de Ciutadans (Cs) a la comissió d’Ensenyament, Sonia Sierra, ha celebrat que els grups parlamentaris hagin aprovat la proposta del seu partit per “oferir la matriculació al Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances a l’institut J.V. Foix de Rubí”, tot i els vots en contra de JxSí i l’abstenció de la CUP. I ha destacat que Cs ha fet “tot el possible” per ampliar l’oferta educativa de cicles a Rubí: “Aquest 75.000 habitants mereixen una millor oferta educativa pública”.

Sonia Sierra ha destacat que al 2015 i 2016 l’afluència d’estudiants al primer curs d’aquest cicle va ser baixa, però que “de cara al curs acadèmic 2017-2018 hi ha més de 20 persones que es volen matricular” i ha explicat que un grup d’alumnes de Grau Mitjà “van demanar una reunió amb inspecció i amb l’Ajuntament i han fet una recollida de signatures”. “Malgrat això, el Departament d’Ensenyament ha decidit no obrir matriculació”, ha criticat la portaveu d’Ensenyament de Cs.