photo_2015-10-15_20-16-39El grup municipal de Ciutadans (C’s) portarà al ple ordinari del 28 de gener una moció per crear un protocol contra l’assetjament escolar per orientació sexual o identitat de gènere.  Ciutadans presentarà aquest text a tots els consistoris on té representació.

El portaveu de la formació, José Abadías, ha explicat que la moció neix després del cas Alan, el rubinenc transsexual de 17 anys que es va treure la vida la Nit de Nadal (veure notícia). A Rubí, el consistori ja va aprovar al ple del mes de novembre una altra moció acordada per Junta de Portaveus per realizar accions, protocols i actuacions per assegurar el desplegament a Rubí de la Llei 11/2014 per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia. Per a Abadías, l’assetjament escolar és un problema de tota la societat i per això Ciutadans presentarà aquesta proposta de protocol en casos de bullying a tots els municipis on tenen representació. “No és un problema només de Rubí és un problema de tota la societat. Quan algú pensa diferent a tu de seguida ve l’insult i la coacció. Hem d’acabar amb això”, conclou.

La proposta de Ciutadans es presentarà dimarts a la junta de portaveus i el grup municipal buscarà l’acord amb altres formacions polítiques.

José Abadías, Ciutadans

 

Noticia en Radio Rubí

 

               youtube

Entrada anteriorC's pregunta al parlament català sobre l'assetjament patit el rubinenc Alan Entrada siguienteCiutadans presenta moció i protocol contra l’assetjament escolar per orientació sexual i identitat de gènere